Discord Store
Discord Store er nå tilgjengelig i beta.

Annonse


Discords spillbutikk lansert

Den populære kommunikasjonstjenesten Discord har nå gjort det uunngåelige i en rekke store og strategiske beslutninger for virksomheten, nemlig å åpne sin egen butikk for salg av digitale spill.

Tilgjengelig for alle

Det som en periode har vært forbeholdt kanadiere i beta har nå rullet ut til resten av verden, fremdeles i beta men langt mer velutviklet spillportefølje enn det var til å begynne med.

Butikken selger et bredt utvalg av spill som kan lastes ned og spilles direkte fra Discord-appen – og selv om Discord ikke kan måle seg med Steam helt ennå så benytter de sin viktige markedsposisjon som den sentrale kommunikasjonstjenesten til å ta til seg andeler i spillsalget ved å tilby noen nye spill som har blitt lansert på Discord og som forholder seg til å være Discord-eksklusive i en bestemt periode.

Discord Nitro

I Discord Store tilbys det et abonnement som kalles Nitro som koster 9,99 dollar i måneden eller 99,99 dollar i året – da får man tilgang på en rekke spill. Discord bedyrer at det er samlet verdi for over 1000 amerikanske dollar i Nitro-samlingen, men inntil videre er det omkring 60 titler man har tilgang på.

Nitro Classic vil fortsatt være tilgjengelig om man ikke ønsker å betale 5 dollar ekstra.

Annonse