Surface Headphones får lanseringsdato.
Surface Headphones lanseres i november ... i USA.

Annonse


Surface Headphones får lanseringsdato

Forrige ukes Surface-lansering brakte ikke med seg de store PC-nyhetene. Surface Pro 6 og Surface Laptop 2 var relativt små oppdateringer til sine forgjengere og den største nyheten var kanskje Surface Headphones.

Nå lager Microsoft også støykansellerende hodetelefoner.

Kommer i november

Microsoft har så langt ikke sagt noe om lanseringsdatoen og kun uttalt at hodetelefonene er på plass før julen, men nå vet vi mer. MSPowerUser skriver at amerikanske Microsoft Store avslører at Surface Headphones lanseres 19. november. 15. november blir de tilgjengelig for forhåndsbestilling.

Oppføringen i butikken oppgir ikke prisen, men det den vil trolig ligge på rundt 350 dollar. Det tilsvarer 2900 kroner med dagens kurs, men regn med at hodetelefonene blir dyrere når de eventuelt lanseres i Norge.

Annonse


Ukjent lansering

For det er nemlig slik at hverken Surface Pro 6, Surface Laptop eller Surface Headphones har fått norsk lanseringsdato. Microsoft har tidligere uttalt at Norge er et “wave 1”-land som betyr at Surface-produktene raskt blir tilgjengelig her, men det er ikke tilfellet for de nye produktene.

Uansett bør det ikke være et problem å få sendt Surface Headphones til Norge hvis man ikke klarer å vente på offisiell lansering.

Har du planer om å skaffe deg Surface Headphones?

 

Kilde:
MSPowerUser