Konkurransetilsynet godkjenner: Telia får kjøpe Get.
Abraham Foss adm.dir i Telia og Gunna Evensen adm.dir i Get er fornøyde med at Konkurransetilsynet gir tommel opp.

Annonse


Konkurransetilsynet godkjenner: Telia får kjøpe Get

I sommer kunngjorde Telia at de vil kjøpe opp TV- og bredbåndleverandøren Get. E24 skrev den gang at prislappen er 21 milliarder kroner.

Godkjennes av Konkurransetilsynet

Telia og Get annonserer i dag at Konkurransetilsynet har godkjent oppkjøpet og at Get blir en del av mobiloperatøren.

– Vi er fornøyd med Konkurransetilsynets godkjenning. Dette er en strategisk milepæl i vår og norsk telehistorie. Sammen skal vi skape et nytt industrielt selskap som skal bli en slagkraftig og uavhengig konkurrent til markedslederen. Det er bra for samfunnet, og det er bra for alle norske forbrukere, sier Abraham Foss, administrerende direktør i Telia Norge, i en pressemelding.

– Det nye selskapet vil få en innovasjonskraft til å skape nye produkter og mange spennende muligheter for våre felles kunder. Get har ledet an i utviklingen av digitale tjenester til norske kunder og vi har tatt reisen fra et kabel-TV selskap til et moderne digitalt bredbåndsselskap med TV- og strømmetjenester. Med TDC i bedriftsmarkedet har vi satt en ny standard for norske kunder med multitjenestenettverk og verdiøkende skybaserte tjenester, sier Gunnar Evensen, administrerende direktør i Get og TDC Norge, i pressemeldingen.

Annonse


– Ingen praktiske betydninger

Telia lover sine kunder å levere nye og innovative produkter og tjenester mellom TV, telekommunikasjon, IT og digital distribusjon til landet. Når selskapene slås sammen vil det bestå av rundt 2,3 millioner mobilkunder og rundt 1,8 millioner personer med tilknytting til bredbånd- og TV-tjenestene til Get. Telia lover å skape en helt ny verden av muligheter for kundene.

I pressemeldingen opplyser selskapene at for kunder av Telia, Get og TDC vil ikke sammenslåingen ha noen praktisk betydning per nå, og deres kundeforhold og tjenester videreføres på eksisterende vilkår.

 

Kilde:
Pressemelding

Annonse