Flere MacBook Pro-brukere får ikke oppdatert til macOS Mojave.
Flere MacBook Pro-brukere får ikke oppdatert til macOS Mojave.

Annonse


Flere MacBook Pro-brukere får ikke oppdatert til macOS Mojave

Apple Insider skriver at det er flere MacBook Pro-brukere (2018-modellen) som ikke får oppdatert maskinene fra macOS High Sierra til Mojave. Brukerne blir møtt med blant annet meldingen “An error occurred installing macOS”.

Ikke problemfri oppdatering

I én av trådene anbefales det å tilbakestille systemadministreringskontroll (SMC), men dette skal ikke fungere for alle, skriver nettstedet.

Tråden “Problems upgrading to macOS Mojave on MacBook Pro 2018” har nærmere 300 svar og over 2400 visninger. Her står det blant annet at problemer med T2-brikken kan være årsaken til at mange ikke får oppdatert PC-ene sine. Flere brukere skal ha fått bekreftet dette av Apple.

“Jeg anbefaler sterkt at du forblir på det OS-et du kjører nå, ikke prøv å installere Mojave eller reinstallere OS-et du kjører nå. Selv de som har fått installert det opplever flere feil med Mojave. Hvis jeg var deg ville jeg ventet til Apple rullet ut en oppdatering til OS-et slik at det fungerer med de nye MacBookene. Takk for hjelpen, alle sammen”, står det i innlegget som er merket med “løst” og som er skrevet av trådstarteren.

Annonse


Nå kan du laste ned macOS Mojave

Har du en MacBook Pro 2018-modell? Har du oppdatert til macOS Mojave uten problemer?

 

Kilde:
Apple Insider

 

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse