Nå kan du laste ned macOS Mojave
Nå kan alle kompatible Mac-er laste ned macOS Mojave etter en lang beta-test-periode.

Annonse


Nå kan du laste ned macOS Mojave

Etter elleve beta-runder er endelig macOS Mojave tilgjengelig for nedlasting kort tid etter lanseringen av fine iOS 12 som gjør spesielt eldre iOS-enheter mye kjappere.

Mange forbedringer og nyttige funksjoner

Nytt i Mojave er et mørkemodus som sammen med Dynamic Desktops endrer bakgrunnen på skrivebordet i forhold til døgnets tider.

Stacks er også på plass og er ment å organisere skrivebords-filer slik at det blir mindre rot. Finder har fått forbedret galleri-visning for større forhåndsvisning av bilder og dokumenter, og verktøylinjen på siden er forbedret i kombinasjon med Quick Look som også har fått en forbedret.

Skjermblider kan nå redigeres i Markup-verktøyet og man kan enklere ta opp video av det som skjer på skjermen. Continuity camera kan være nyttig for mange, da man kan importere bilder og dokumenter som er scannede, rett fra en iOS-enhet til Mac-en.

Annonse


Last ned Mojave.

iOS-apper i macOS for første gang

Også var det iOS-støtte, for News, aksjer, Home og Voice Memos-appen er nå å finne i macOS. Apples plan er nemlig å koble de to OS-ene tettere sammen, og dette er starten.

Det er også en rekke nye personvern-beskyttelser bakt inn i Apples nyeste skrivebords-OS.

Mac App Store har også fått en overhaling for lettere å finne nye apper. FaceTime med støtte for opp til 32 personer kommer senere, da funksjonen ble luket bort fra iOS 12 i siste liten grunnet tekniske utfordringer.

Disse Mac-ene er støttet

  • MacBook (tidlig 2015 eller nyere)
  • MacBook Air (halvveis ut i 2012 eller nyere)
  • MacBook Pro (halvveis ut i 2012 eller nyere)
  • Mac mini (sent 2012 eller nyere)
  • iMac (sent 2012 eller nyere)
  • iMac Pro (2017)
  • Mac Pro (sen 2013, samt halvveis ut i 2010 og halvveis ut i 2012-modeller med GPU som støtter Apples grafikk API Metal)

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse