Slik blir neste Oculus Go.
Oculus har flere planer for det neste Go-hodesettet.

Annonse


Slik blir neste Oculus Go

Under den årlige Connect-konferansen til Oculus snakket John Carmack, teknisk sjef for VR-selskapet som eies av Facebook, om hva som er neste steg for hodesettet Oculus Go.

Dagens modell får microSD-støtte

Tirsdag annonserte som kjent VR-selskapet et nytt hodesett, kalt Oculus Quest, men de har også store planer for sine nåværende løsninger. Deriblant Go som Carmack ikke er helt fornøyd med.

Han avslørte først og fremst at de nåværende Go-hodesettene vil få støtte for microSD-kort via USB, en nattmodus og en modus som bruker lite strøm. Den sistnevnte modusen gjør ting som å dempe lysstyrken og begrense bildefrekvensen ved 60 bilder i sekundet, som skal gi omtrent 15 minutter ekstra med spilltid.

Skal forbedre Go

Hva med den neste utgaven? Carmack sier at denne modellen trolig vil ha et større batteri, et bedre brikkesett og mer lagringsplass. Det er også sjanse for at Go får støtte for kontrollere med seks frihetsgrader, hvis de blir rimelige nok. Samtidig er komfort en viktig tema for nestegenerasjon Go.

Annonse


Én ting han ikke er fornøyd med med dagens Go-hodesett, er hodereimen på baksiden, men også ting som omgivelsessensoren som tidvis har problemer og at ansiktsgrensesnittet ikke helt passer nesen hans.

Oculus’ tekniske sjef er heller ikke begeistret over lyslekkasjen, som han mener ødelegger litt av opplevelsen, men de har funnet ut av brukere liker å se ned på hendene sine. Han omtaler det som et levelig kompromiss.

 

Kilde:
Engadget

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse