Denne PC-en får MacBook til å se gammeldags ut.
Asus ZenBook 13 har syltynne rammer.

Annonse


Denne PC-en får MacBook Pro til å se gammeldags ut

Det er ikke bare smarttelefonene som har et rammeløst design, Dell har i lang tid vist hvordan det skal gjøres på bærbare PC-er og nå ser det ut til at Asus er klare til å sette en ny standard.

Syltynne rammer

Under IFA annonserer PC-produsenten tre kompakte maskiner, ZenBook 13, 14 og 15, med skjermstørrelser på 13,3, 14 og 15,6 tommer. Det mest unike med disse bærbare er de syltynne rammene rundt skjermen. Asus kaller det NanoEdge-skjermer og de har et skjermforhold på 95 prosent.

Den slanke rammen til tross, Asus har uansett klart å få plass til et nettkamera og IR-kamera for Windows Hello øverst. Imponerende.

Av andre egenskaper kan de nye ZenBookene skilte med et ErgoLift-hengsel som løfter tastaturet opp i en vinkel slik at det skal være mer behagelig å skrive på, i tillegg har de et LED-opplyst nummerisk tastatur innebygget i styreflaten.

Annonse


Få med deg alt fra IFA 2018.

ZenBook har LED-opplyst numerisk tastatur i styreflaten.
ZenBook har LED-opplyst numerisk tastatur i styreflaten. (Ill.: Asus)

ZenBook 15 har GTX 1050

PC-ene er utstyrt med en full-HD-skjermer – her skulle man kanskje ønsket høyere oppløsning – og kan konfigureres med opptil Intel Core i7-8565U, 1 TB SSD og 16 GB minne. Høyttalerne er for øvrig Harman Kardon-sertifiserte.

Den største forskjellen mellom ZenBook-trioen er grafikkortutvalget. 15-tommeren kan konfigureres med Nvidia GeForce GTX Max-Q med enten 2 eller 4 GB minne, mens de to mindre utgavene kan velge GeForce GTX MX150.

Av tilkoblinger finner man én USB 3.1. to USB-A, én hodetelefonkontakt og HDMI-utgang.

Sjekk de smale rammene på Asus ZenBook.
Sjekk de smale rammene på Asus ZenBook. (Ill.: Asus)

Norsk pris og lansering er ikke kjent.

 

Kilde:
MSPowerUser

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse