Musk dropper sin store Tesla-plan
Teslas selskapsstruktur forblir uendret.

Annonse


Musk dropper sin store Tesla-drøm

Elon Musk uttalte nylig i et intervju at 2018 har vært hans tøffeste år. Da er kanskje det beste å ikke ta på seg hele ansvaret for Tesla.

Ikke denne gang

Det hjalp heller ikke at Musks utradisjonelle metode for å varsle at han ønsket å ta selskapet privat, var noe han gjorde på Twitter. Dermed endte han og Tesla opp med å bli undersøkt av amerikanske handeldsmyndigheter. Kort fortalt: det er for mye for Musk nå.

I et blogg-innlegg erklærer sjefen nå sin kjærlighet ovenfor sine aksjonærer, og lister opp to punkter til fordel for ikke å ta selskapet privat: de aller fleste av de nåværende aksjonærene mener det er best Tesla forblir åpent børsnotert (av en rekke grunner, blant annet maksgrenser for hva aksjonærene ville ha kunne pumpet inn i et privat Tesla), at prosessen ville ta lenger tid enn tidligere beregnet, noe som jo er typisk Musk.

I det siste punktet kommer dog Musks drøm litt tilbake igjen, da han påstår det er mer enn nok midler til å ta selskapet privat, om det er ønskelig. Kanskje en annen gang?

Annonse


 

Kilde:
Tesla

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse