Her er helt nye Vipps - tilgjengelig for iPhone nå.
Vipps kommer i ny drakt. Først til iPhone.

Annonse


Her er nye Vipps – last ned til iPhone nå

Vipps har sluppet en omfattende oppdatering av appen for iOS som legger grunnlaget for fremtiden.

Lanserer ny Vipps-app

− Det har tatt tid, men har vært verdt å vente på. «Nye Vipps» er mye mer brukervennlig, og gjør at vi har et veldig godt utgangspunkt for videre produktutvikling. Slik skal vi bygge smartbetaling ved at Vipps kan brukes i langt flere betalingssituasjoner fremover, sier Elisabeth Barrie, som har vært ansvarlig for utviklingen i Vipps, i en pressemeldingen.

Selskapet sier at oppdateringen kommer med mer enn et nytt strøk maling – den inneholder 30 hovedendringer som Vipps mener kommer brukerne til gode. Den nye appen skal være mer fleksibel, og vil ifølge Vipps gjøre det enklere å få ut nye produkter og tjenester raskere enn tidligere.

Dette er noen av endringene i ny versjon av Vipps:  

Annonse


  • Raskere i bruk, både faktisk og gjennom opplevd bruk. Mange unødvendige lasteskjermer er fjernet. 
  • Mulighet for å blokkere og rapportere andre brukere. Slik vil du ikke lenger oppleve uønsket oppmerksomhet gjennom appen.  
  • Forbedret støtte for VoiceOver. Dette gjør det blant annet enklere for synshemmede å bruke Vipps. 
  • Det blir enklere å opprette og redigere profil. Slik blir man en vippser raskere.  
  • Det er lettere å se forskjell på en melding og en transaksjon. Det skal ikke være noen tvil om at du faktisk har mottatt penger.  
  • Det er nå mulig å legge til kort eller konto i betalingsøyeblikket. Du slipper derfor å gå ut av transaksjonene for å gjøre endringen.  
  • Det er raskere å lage nye tjenester og gjøre oppdateringer. Slik kan appen kontinuerlig forbedres og bygges ut.  

iPhone først

iOS-brukerne er de som først får sjekke ut den nye appen, det gjelder brukere på iOS 10 og 11, mens Android-brukerne må vente litt.

− Ideelt sett ville vi tatt ut både ny iOS- og Androidversjon samtidig, men for oss var det vanskelig å vente når vi har nyheter som kommer brukerne til gode. Det er ikke lenge til ny Android-versjon er klar, og da kan vi også gjøre lanseringen litt smidigere ved å lansere i puljer. Og de aller ivrigste Android-brukerne håper vi melder seg som beta-testere, sier Barre i pressemeldingen.

Hvis du er Android-bruker kan du laste ned en betautgave av Vipps slik at du kan teste den nye appen allerede nå.

 

Kilde:
Pressemelding

Annonse