- Apple AirPower vil koste 149 dollar.
Når lanseres AirPower og hva blir prisen? Enda viktigere: Lanseres den i det hele tatt?

Annonse


– Apple AirPower vil koste 149 dollar

Det var under iPhone-arrangementet i september i fjor at Apple viste frem den trådløse laderen AirPower som kan lade iPhone X, Apple Watch og AirPods på en og samme tid.

Lanseringen har latt vente på seg og det er flere detaljer som ennå ikke er kjent, deriblant prisen.

Hevder de vet prisen

MacRumors viser nå til detaljer fra det kinesiske nettstedet Chongdiantou som siterer det som omtales som folk på “innsiden av industrien”. Ifølge disse personene vil Apple AirPower koste rundt 1000 kinesiske yuan når den en gang lanseres. I amerikanske dollar blir det rundt 145 dollar som kan bety at prisen blir 149 dollar på den andre siden av Atlanteren.

Med dagens kurs tilsvarer 149 dollar drøyt 1200 kroner. For å finne den norske prisen basert på den amerikanske, er det vanlige å gange prisen med ti. Dermed er det sjanse for at prisen på AirPower i Norge, hvis rapportene treffer blink, blir 1490 kroner. Dette må sies å være en forholdsvis høy pris for en trådløs lader, men man må ikke glemme at den er i stand til å lade tre enheter samtidig.

Annonse


Foruten pris, er det største spørsmålet rundt AirPower når den faktisk lanseres. Det er fremdeles uvisst, men det er lov å håpe at Apple vil snakke mer om laderen under iPhone-arrangementet som trolig avholdes i september.

Kommer du til å kjøpe AirPower hvis prisen er 1490 kroner?

 

Kilde:
MacRumors

Annonse