HAL 9000 – snart tilgjengelig som Bluetooth-høyttaler
Snart vil du kunne få HAL 9000 i stua.

Annonse


HAL 9000 blir tilgjengelig som Bluetooth-høyttaler

Et Indiegogo-prosjekt satt i gang av Master Replicas Group har i skrivende stund oppnådd 443 prosent finansiering til utviklingen av en HAL 9000-etterligning kalt HAL 9000 Bluetooth Speaker.

I følge Master Replicas Group tok det fire år å få lisensrettigheter fra Warner Bros. til å produsere høyttaleren. Selskapet endte til slutt opp som en av fem som fikk lisens til produksjon av en HAL 9000-etterligning.

Fra 2001: A Space Odyssey

Etterligningen av den populære datamaskinen fra 2001: A Space Odyssey er konstruert med en ytterside av børstet aluminium. Docken som følger med har innebygde magneter slik at den kan festes til overflater av metall. Høyttaleren blir levert med Bluetooth 4.0.

https://youtu.be/OPbXgVBUkeA

Annonse


Få med kommandosentral

Om du er tidlig ute, vil du kunne bestille deg denne for 419 dollar, og om du er villig til å bruke enda mer penger, kan du for 889 dollar også få med en etterligning av kommandosentralen som HAL 9000-etterligningen kan settes inn i. Det vil kun bli solgt 2001 eksemplarer av pakken som inkluderer kommandosentralen.

Bruk med Google Assistant og Apple Siri

Virtuelle assistenter som støtter Bluetooth A2DP- eller HFP-protokollene vil også kunne brukes med HAL 9000 – dette inkluderer Amazon Alexa, Google Assistand, Apple Siri og Microsoft Cortana.

Kilde:

Indiegogo

Frister det å kjøpe denne? Fortell oss i kommentarfeltet under!

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse