Dette er nå forbudt i Android Play Store..
Kryptograving er bare én av tingene Google gjør forbudt i Play Store.

Annonse


Nå er dette forbudt i Android Play Store

Apple gjorde det forrige måned og nå følger Google etter ved å forby kryptogravere i Android Play Store. Det betyr at hverken App Store eller Play Store godkjenner som bruker iOS- eller Android-enhetene på å grave etter digital valuta.

Flere ting forbys

Dette skjer i forbindelse med at både Apple og Google oppdaterer retningslinjene for sine respektive appbutikker. Sistnevnte vil som nevnt over ikke tillate apper som bruker Android-enheters ressurser for å grave etter kryptovaluta som bitcoin, men vil godkjenne apper som brukes til å overvåke slike tjenester.

Andre ting Google kommer til å slå hardt ned på, er apper som seksualiserer barn eller som apper med vokseninnhold som er markedsført mot barn. I tillegg sier selskapet nei til apper som promoterer hatytringer, vold, selvskading og diskriminering av for eksempel seksuell legning eller kjønn.

Hva gjelder apper med seksuelt innhold, nekter Google de som promoterer sexleketøy, eskortetjenester og apper som tilbyr betaling for sex. Samtidig er apper som selger ulovlige stoffer (uten resept) forbudt.

Annonse


 

Kilde:
Google

Annonse


Annonse


Annonse