Er Matebook X Pro med macOS den ultimate kombinasjonen?
Matebook X Pro med macOS El Capitan.

Annonse


Er Matebook X Pro med macOS den ultimate kombinasjonen?

Under Mobile World Congress viste Huawei frem den imponerende Matebook X Pro som på mange måter kan minne om en MacBook Pro. Dog har den flere fordeler som rimeligere innstegspris, standard USB-kontakt og berøringsskjerm.

En ultimat kombinasjon?

Hvis du er Windows-bruker er dette et av de bedre PC-valgene akkurat nå – vi har den inne til test og er mektig imponert – men foretrekker du macOS er dette egentlig ikke et alternativ for deg. Vel, ikke helt. Reddit-brukeren TheWolfOfTheNorth har lyktes med å få macOS til å kjøre på Matebook X Pro.

Dette er mulig ved å kjøre VM Tool, Beamoff og selvsagt en utgave av macOS. Brukeren skriver at ytelsen var dårlig på en nyere utgave av macOS, men at det ble mye bedre etter å ha nedgradert til El Capitan.

“Det eneste problemet jeg har er å skalere alt som er på 100 prosent. YouTube i Safari fungerer heller ikke”, skriver TheWolfOfTheNorth og legger til at å åpne Launchpad også går litt tregt.

Annonse
En bruker anbefaler å oppdatere macOS til 10.11.6, noe som skal luke vekk problemene med YouTube, noe TheWolfOfTheNorth bekrefter. En artig ting er at berøringsskjermen også fungerer i macOS, selv om operativsystemet ikke er optimalisert til denne bruken, noe Windows 10 nettopp er.

Hva ville du valgt? macOS på Huawei Matebook X Pro, eller Windows 10 på Apple MacBook Pro?

 

Kilde:
Reddit

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse