- Tesla Roadster blir et skikkelig våpen.
Testsjåfør lover at nye Roadster leverer det Tesla lover.

Annonse


– Tesla Roadster blir et skikkelig våpen

Tesla overrasket stort da de viste frem en ny Roadster samtidig med Semi-lastebilen. Elon Musk lovet solid ytelse: 0 til 100 på rundt 2 sekunder, rekkevidde på ekstreme 997 kilometer, topphastighet på over 400 kilometer i timen.

– Jeg burde ikke si det, men

Til dem som er skeptiske til at Tesla leverer på disse vanvittige lovnadene, sier testsjåfør Emil Bouret følende:

– Jeg tror jeg kan si, uten å komme i vanskeligheter, at dette er faktiske tall. De er ikke teoretiske, de er ikke kalkulasjoner. Vi har nådd disse tallene. Og jeg burde kanskje ikke si at tallene er konservative, men det er de. Den kommer til å bli et skikkelig våpen.

– Så jeg vet det er mange skeptikere der ut. Folk sier “Ja, men jeg er død før den lanseres”. Vel, ha troen, sier Bouret til VINWiki i videoen du kan se under. Praten starter rundt fire minutter ut i videoen.

Annonse
 

Kilder:
VINWiki
Electrek

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse