Intel: Vi "glemte" å si at CPU-en var overklokket.
Overklokket var et ord som ikke kom med under Intels presentasjon.

Annonse


Intel: Vi “glemte” å si at CPU-en var overklokket

Under Computex-messen som gikk av stabelen denne uken, annonserte Intel en heftig 28-kjerners prosessor og antydet at den hadde en ytelse på 5 GHz. Det stemmer ikke.

Glemte ordet “overklokket”

Tom’s Hardware, som har snakket med Intel etter presentasjonen, skriver at det viser seg at prosessoren ble overklokket til det ekstreme for å yte 5 GHz og var avhengig av en kraftig vannkjøler med varmeveksler for å holde systemet avkjølt. Modellen er for øvrig av typen Hailea som har en kjølekapasitet på 1770 watt.

“Da vi møtte selskapet i går kveld, og selv om Intel ikke gav mange detaljer, forklarte en representant fra selskapet at “i et øyeblikks opprømthet” bare “glemte” vi å fortelle tilskuerne at systemet var overklokket”, skriver nettstedet.

Intel la til at de ikke sikter mot spillmarkedet med denne prosessoren.

Annonse
Dette er Intels plan for å gjøre nettverket ditt mye bedre

I salen var det et hundretalls journalister og flere tusen andre tilskuere, i tillegg ble showet direktesendt på Internett, så det var mange som fikk med seg presentasjonen. Mange av dem føler seg trolig litt lurt.

“Til slutt hevder Intel at hele fiaskoen bare er en dårlig gjengivelse av forhåndsskrevne linjer med utilsiktet utelatelse av ett enkelt ord: “overklokket””, skriver Tom’s Hardware.

 

Kilde:
Tom’s Hardware

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse