Nå kan du laste ned et gratis "Pokémon"-spill til Nintendo Switch.
Quest er tilgjengelig nå, men Pokémon Let's Go kommer ikke før i høst.

Annonse


Nå kan du laste ned et gratis “Pokémon”-spill til Nintendo Switch

“Pokémon Quest” er et rykende ferskt spill til Nintendo Switch og smarttelefon, og er i skrivende stund tilgjengelig for nedlastning via Nintendo eShop.

“Minecraft”-vibber

I spillet tas spillerne med til den mystiske øyen Tumblecube Island der de digitale lommemonstrene er blitt gjort om til blokkskapninger, ikke ulikt “Minecraft”.

Man starter spillet med å velge en Pokémon og begir seg ut på ferden med å finne og samle nye. Spillet inneholder alle de 150 originale pokémonene.

Som nevnt over, er “Pokémon Quest” tilgjengelig for Switch nå og det slippes senere til Android og iOS.

Annonse


“Let’s Go”

Større er nyheten om spillene “Pokémon Let’s Go Pikachu” og “Let’s Go Eevee” som lanseres til Switch til høsten, der de aktuelle karakterene står i hovedrollene. Spillet integrerer faktisk med 2016-farsotten “Pokémon Go” på smarttelefoner.

Blant annet kan man overføre lommemonstre man fanger i mobilspillet og inn i “Let’s Go”-utgavene. Spillet har faktisk ikke vanlige kamper man er kjent med fra foregående lanseringer, men fungerer likt som i “Go” ved at man kaster ut en pokéball og håper man treffer blink. En interessant detalj er at det har støtte for flerspiller slik at to personer kan slå følge på reisen.

Både “Let’s Go”-Pikachu og Eevve lanseres 16. november i år til Nintendo Switch.

The Pokémon Company bekrefter for øvrig at det neste spillet i RPG-serien kommer i 2019.

 

Kilder:
GameSpot 1, 2, 3

Annonse