Nytt storspill utsettes.
Metro Exodus utsettes til neste år.

Annonse


Nytt storspill utsettes

Deep Silver og 4A Games annonserer i morgentimene onsdag at “Metro Exodus” utsettes til det første kvartalet 2019. Spillet skulle opprinnelig lanseres til høsten.

Kommer ikke i år

– Vi ønsker at alle skal få oppleve det som er det mest ambisiøse Metro-spillet til dags dato, på sitt absolutt beste. Derfor har vi tatt beslutningen om å utsette lanseringsdatoen til det første kvartalet i 2019. Vi vet at spillere, som hadde håpet å spille det i år, vil bli skuffet, men vi vet også at de vil sette mer pris på resultatet som mer utviklingstid og ny lanseringsdato vil gi, skriver selskapene i en pressemelding.

De legger til at de skal vise frem mer fra spillet under E3-messen som går av stabelen neste måned.

“Metro Exodus” er det tredje spillet i serien som er basert på boken “Metro 2033” skrevet av russiske Dmitry Glukhovsky. Serien er satt til et post-apokalyptisk Russland der overlevende gjemmer seg i t-banetunnelene etter en atomulykke. Spillet “Metro 2033” ble lansert i 2010 og oppfølgeren “Metro: Last Light” kom i 2013.

Les mer om “Metro Exodus”:

Slik blir «Metro Exodus» som lanseres i høst

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse