"Wolfenstein II" lanseres til Nintendo Switch i juni.
Datoen er satt for Wolfenstein II til Switch.

Annonse


“Wolfenstein II” lanseres til Nintendo Switch i juni

Den som trodde at tredjepartsstudioene ikke skulle omfavne Nintendo Switch, ser ut til å ta ordentlig feil. Flere og flere spill blir tilgjengelig på hybridkonsollen.

Kommer til Switch

Nå kan fantastiske “Wolfenstein II: The New Colossus” legges til i listen. Bethesda annonserte i går at spillet lanseres til Nintendo Switch 29. juni.

Faktisk ble “Wolfenstein II” for Switch annonserte i september i fjor sammen med “Doom”, men det er først nå at lanseringsdatoen er klar. Lanseringen skjer dog lang tid etter PlayStation 4 og Xbox One som fikk spillet 27. oktober i fjor. Det er uvisst hvorfor det slippes så mye senere til Switch.

Uansett kan vi trygt anbefale “Wolfenstein II” hvis du planlegger å ta med Switch på sommerferie. Vi gav spillet 9 av 10:

«Wolfenstein II: The New Colossus» – Jeg har ikke hatt det så moro siden «Half-Life 2».

Annonse


Krever minnekort

Venture Beat skriver at også den fysiske utgaven av spillet krever innholdsnedlastning og at spillerne bør ha et minnekort ettersom den interne lagringsplassen ikke er stor nok.

Ifølge Xbox Store har “Wolfenstein II” en omtrentlig størrelse på 53,89 GB på Xbox One. Det blir nok mindre på Switch, men merk at konsollen kun har 32 GB lagringsplass.

 

Kilde:
Venture Beat

Annonse