Hevder årets iPhone X-flaggskip får støtte for "iPen".
Den neste iPhone X-modellen kan ha støtte for Pencil.

Annonse


Hevder årets iPhone X-flaggskip får støtte for “iPen”

Så langt er det kun iPad Pro som støtter Apple-pennen Pencil, men flere ganger har det versert rykter om at også iPhone vil få slik funksjonalitet. Deriblant har sjefen selv, Tim Cook, nevnt iPhone i Pencil-sammenheng.

Nå blusser ryktene opp igjen.

“iPen”-støtte

Rapportene kommer fra Rosenblatt Securities-analytikeren Jun Zhang, via AppleInsider, som i et investornotat skriver om årets iPhone-lansering. Zhang nevner detaljer som tre iPhoner der én av dem har LCD-skjerm på 6,1 tommer og de to andre er OLED-modeller hvis skjermer er henholdsvis 5,8 og 6,5 tommer.

Disse rapportene stemmer godt overens med tidligere, men Rosenblatt nevner en ny ting.

Annonse


Ifølge Zhang vil 6,5-tommeren, som blir det absolutte flaggskipet, ha støtte for det han omtaler som “iPen”. Noe som trolig er en referanse til Pencil, eventuelt en liknende penn. Analytikeren mener at “iPen” ikke vil inkluderes i pakken, det er også tilfellet med Pencil til iPad Pro.

Et naturlig steg?

Apple annonserte forrige måneden en ny og rimelig iPad med støtte for Pencil som et ledd i en økt satsing på utdanningssektoren.

En iPhone med liknende funksjonalitet kan være et naturlig steg for Apple, samtidig som modellen kan posisjonere seg som en konkurrent til Samsung Galaxy Note.

Er det på tide at iPhone får støtte for Pencil?

 

Kilde:
AppleInsider

Annonse