Annonse


Avslørte akkurat Apple at Pencil kommer til iPhone?

Har du merket at du får opp en spesiell melding når du noen ganger skrur av Bluetooth ved å 3D Touch-trykke deg inn på innstillingen fra hurtig-kontrollpanelet?

Spesiell melding
Meldingen dukker opp i iOS 11.2 som ble hurtiglansert i går etter varsler som medførte omstarter og krasj av Apples mobiler lørdag denne uken.

Men den samme nye iOS-versjonen gir også en svært interessant melding når vi deaktiverer Bluetooth, selv om vi ikke klarer å duplikere meldingen hver gang.

Nåværende koblet tilbehør kobles fra og annet tilbehør vil ikke koble seg til. Bluetooth vil fremdeles fungere på Apple Watch, Apple Pencil, Personal Hotspot og Handoff“.

Annonse
Er dette beviset for at Apple har planer om å lansere Pencil til iPhone, kanskje iPhone X Plus neste år, eller bare en feil?
Er dette beviset for at Apple har planer om å lansere Pencil til iPhone, kanskje iPhone X Plus neste år, eller bare en feil? (Ill.: ITavisen)

Kan det være hold i dette?
Pencil? Det finnes da ikke Pencil-støtte på iPhone, eller? Det er jo ryktet at dette kommer, og nå er det å lese i iOS-versjonen til iPhone.

Men kanskje dette er en universal melding som også dukker opp på iPad? Vel, det gir jo heller ingen mening, da det ikke er mulig å parre en Apple Watch, som jo også er listet opp, med Apples nettbrett.

Vi vet jo kvalitetskontrollen for programvare er slapp hos Apple for tiden, og de måtte jo haste ut 11.2, så kanskje dette er beviset på at Pencil kommer til iPhone snart. Det kan selvsagt være snakk om en enkel feil også.

Hva tror du, og ønsker du deg iPhone X Plus (6,5″?) med Apple Pencil?

 

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse