Tesla X-sjåfør døde i krasj - nå undersøker de batteriet i bilen
Et katastrofalt krasj med en Tesla X førte til at sjåføren døde på sykehuset. Det er ikke kjent om autopiloten var aktivert.

Annonse


Tesla X-sjåfør døde i krasj – usikkert om autopilot var aktivert

Det har skjedd nok en tragisk ulykke i en bil utstyrt med autopilot, men det er ukjent om en eller flere selvkjørende funksjoner var aktivert da dødsfallet i Mountain View, California, inntraff på en motorvei.

Sjåføren kjørte inn i autovernet og ble så truffet av en annen bil.

Forferdelig ulykke

Tesla hjalp myndighetene på åstedet med å ta ut batteriet.

Bilen gikk opp i flammer etter krasjet, men siden hele undersiden på elbiler er der batteriet er plassert, er det trolig myndighetenes oppgave å finne ut av om batteriepakkene ytterligere må sikres, eller om de hadde noe med krasjet å gjøre – uansett tror politiet at batteriet hadde noe med eksplosjonen gjøre.

Annonse
En helt annen greie

Det er noe helt annet å jobbe med elbiler som står i flyr og flamme – en gang var hele 35 brannmenn involvert i å stagge flammene fra en Model S brann. Tesla anbefaler å bruke store mengder vann for å stoppe slike branner.

Vi følger utviklingen i saken.

 

Kilder:
Electrek
NBC

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse