Her er forskjellene på Galaxy S8 og S9
Galaxy S8 og S9.

Annonse


Usikker på om du skal oppgradere? Her er forskjellene på Galaxy S8 og S9

Samsung Galaxy S9 er offisiell og lanseres i marshusk å få med deg vår sniktitt. Har du en Galaxy S8 og vurderer om du skal oppgradere eller ei, kan du undersøke om disse nyhetene gjør nykommeren verdt å oppgradere til.

Dette er noen av nyhetene

Designet til de to Samsung-telefonene er svært like, men det er faktisk noen forskjeller. For eksempel er rammene nå enda smalere, de fysiske knappene er flyttet noen få millimeter – det skal gjøre dem enklere å nå – og fingersensoren er nå sentrert. En ting du kanskje ikke ser, er at skjermen har fått bedre beskyttelse i form av tykkere Corning Gorilla Glass 5.

Samsung har også gjort metallrammen mer motstandsdyktig mot riper og har gitt den en bedre finish.

På kamerafronten kan Galaxy S9 skilte med store nyheter. Først og fremst variabel blenderåpning – det er ikke dagligdags på smarttelefoner. Blenderåpningen kan man justere selv, eventuelt automatisk i automodus. En annen ting er videoopptak på opptil 960 bilder i sekundet. S9+ har i tillegg en ekstra sensor med telefoto.

Annonse


Det er også verdt å ta med at stereohøyttalere er på plass, disse er tilpasset av selskapet AKG, og Face Intelligent Scan som kombinerer iris- og ansiktsskanning. Sistnevnte er standard, men hvis det ikke er nok lys skifter enheten automatisk til irisskanning slik at man slipper å gjøre det manuelt.

Er det noe vi har glemt? Gi lyd fra deg i kommentarfeltet.