Her er Sony Xperia XZ2.
Her er Sony Xperia XZ2.

Annonse


Her er Sonys nye toppmodell

Sony har ikke laget direkte dårlige mobiler med sin Xperia-serie de siste årene, det er bare at de har vært veldig utdatert designmessig med masse ramme og ingen egne nyvinninger.

Har gjort designendringer

Men nå er det snart tid for Mobile World Congress igjen (førstkommende mandag), og det har derfor også lekket informasjon og et bilde av den nye produktserien.

Det er som vanlig snakk om en litt stor en (Xperia Z2 5,7″) og en Xperia Z2 Compact med samme innmat men mindre skjerm (5″).

Det er tid for 845-mobilene

Innmaten består av Snapdragon 845 fra Qualcomm og Android 8 Oreo.

Annonse


Mobilene har 3D-glass, med andre ord kurver de, og har mer skjerm i forhold til innpakning enn de forgående modellene. Gloss-finishen kommer i fire farger: svart, sølv, grønn og rosa. Compact har polycarbonate-bakside som ikke riper.

Det skal være snakk om 1080p-paneler (Venture Beat skriver “full HD”, men det virker jo sprøtt om det stopper på 1080p – det er samme oppløsning som XZ fra 2016 – XZ Premium fra sommeren i fjor har et 3840 x 2160-panel) på begge to, beskyttet av Gorilla Glass 5.

Ingen påloggingsforbedringer

Av kamera-utstyr finner vi samme som på XZ Premium: 19MP med f/1.8 med støtte for 4K HDR-opptak og super-slow-motion. På baksiden finner vi også en fingersensor (som kanskje er litt for 2017?)

Stereo-høyttalere er å finne i front, og storebror har et feedback-system som faktisk vibrer i takt med lyden. Snålt.

XZ2 har et 3180mAh-batteri som kan lades trådløs eller med USB C, mens lillebror har et 2870-batteri som ikke kan lades trådløst.

 

Kilde:
VentureBeat

Annonse


Annonse


Annonse