Discord og Spotify inngår samarbeid. Smart.
Discord og Spotify inngår samarbeid. Smart.

Annonse


Nå er Spotify på Discord

“I dag lanserer Spotify og Discord en helt ny måte å kombinere musikk med spilling på. Med det nye samarbeidet blir det enklere for en gruppe å høre på musikk sammen og dele soundracks som passer til spillopplevelsen.”

Med andre ord, funksjonen tar styring av musikken inn i spillchatten så man enkelt kan koordinere gruppas spillsesjon. Den nye funksjonen finner man i Discord under «Settings» og videre på «Connections»,” forklares det i pressemeldingen fra Spotify.

Dette kan du gjøre

Når koblingen er satt opp, kan du:

  • Høre på musikk som et team
    Som Spotify Premium-bruker kan man lytte til musikk sammen med vennegjengen samtidig som man chatter og legger strategi for de neste spillsesjonene.
  • Finne ditt neste soundtrack
    Alle brukere kan vise fram og dele sine favorittlåter med venner i Discord. De som har koblet seg opp mottar en tag som viser hva de hører på.

«Dette er det neste naturlige steget for å trekke fram viktigheten av musikk som en integrert del av spillopplevelsen,» sier Mikael Ericsson, Product Director, Platform & Partner Experience i Spotify.

Annonse


«Fra og med i dag kan Spotify Premium- og Discord-brukere høre på musikk sammen som en gruppe eller vise andre hva de hører på mens de spiller favorittspillene sine.»

For inspirasjon til spillmusikk og spesialtilpassede spillelister kan Gaming Hub anbefales.

Den nye integrasjonen kan brukes fra og med i dag i alle markeder der Spotify og Discord er tilgjengelig.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse