Vi ønsker å skape en ny musikkopplevelse
Apple skryter av HomePod og teknologien bak.

Annonse


– Vi ønsker å skape en ny musikkopplevelse

Under et intervju med Sound & Vision snakker Apples PR-sjef, Phil Schiller, om HomePod som lanseres neste fredag.

Mer om Apples smarthøyttaler: Dette må du vite om HomePod.

– Opplevelsen følger deg

Ifølge Schiller er Apple i en god posisjon til å lage en helt ny musikkopplevelse som ikke bare låter fantastisk, men også er gøy å bruke. Overfor Sound & Vision sier PR-sjefen at det er det som drev selskapet til å lage en egen smarthøyttaler.

“Vi tror ikke at det bare handler om HomePod, men om en opplevelse som er med deg i løpet av dagen – så du får den samme opplevelsen hjemme, i bilen med CarPlay og på jobb med iPad og Mac, og med Watch og iPhone når du er ute og løper.

Annonse
Du kan lytte til den samme musikken, styre smarthjemtilbehøret ditt eller be Siri gjøre noe for deg, uansett hvor du er”, sier han til nettstedet.

Siri er en viktig del av HomePod-opplevelsen, forteller Schiller, og at teknologien hjelper selskapet å forstå hvordan kundene bruker produktene sine som igjen gjør at Apple kan lage produkter for hjemmet som gir mening

Vi ønsker å skape en ny musikkopplevelse

Siri er en viktig del

Romlig bevissthet – eller romforståelsesteknologi – er også en viktig del av opplevelsen, fremlegger Schiller. Høyttalerens innebygde akselerometer oppdager at den flyttes rundt og kan deretter tilpasse lyden.

“Ved å bruke avansert programvare og A8-brikken, sender HomePod vokalene på en intelligent måte og flytter energi vekk fra veggen samtidig som den omgivende romklangen og back-up-vokalene reflekteres mot veggen for en spredning ut i rommet. Resultatet er en bredt lydbilde med en følelse av romslighet og dybde”, forklarer Schiller og sier at hele prosessen tar få sekunder og at det gjøres automatisk hver gang man flytter HomePod.

Hele intervjuet finner du her.

 

Kilde:
Sound & Vision

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse