dette er gjort med en telefon
Unsane er skutt med en iPhone.

Annonse


– Ingen vil ha en anelse om at dette er gjort med en telefon

Den neste filmen til Steven Soderberh, som for tiden er aktuell med HBO-serien “Mozaic”,  heter “Unsane” og blir hans første innen skrekksjangeren. Det unike med den er at hele filmen er skutt med en iPhone.

– En frigjørende opplevelse

I et intervju med Indiewire virker regissøren opprømt over bildekvaliteten og sier at seerne ikke vil ha en anelse om at opptaket er gjort med en iPhone.

“Folk glemmer at dette er 4K-opptak, Jeg har sett det i kinoformat og det ser ut som fløyel. Det endrer alt for meg”, sier Soderbergh i intervjuet og legger ikke skjul på at han i fremtiden vil fortsette å bruke iPhone.

“Jeg er nødt til å ha god grunn for ikke å vurdere det. Mange har et hinder når det gjelder størrelsen på opptaksenheten. Jeg har ikke det problemet. Jeg ser på at det som potensielt den mest frigjørende opplevelsen jeg noen gang har hatt som filmskaper, og som jeg fortsetter å ha.”

Annonse


Kommer på kino

“Unsane” handler om en kvinne, spilt av Claire Foy, som blir lagt inn på et mentalsykehus uten hennes samtykke, der hun møter sin største frykt.

Filmen har amerikansk kinopremiere 23. mars. Under kan du se en trailer for filmen som er filmet med en iPhone.

 

Kilde:
Indiewire

Annonse


Annonse


Annonse