Annonse


Her er smartdusjen som forvarmer vannet

Mennesket er i ferd med å gjøre hjemme deres om til smarthjem. Et naturlig steg i denne prosessen er kanskje å installere en smartdusj. Livin mener de har den ultimate løsningen.

Smartdusjen Livin

På Kickstarter har selskapet lansert dets første produkt: Livin – Shower. Dette er en smartdusj som kobles til mobilen slik at man blant annet kan forvarme vannet før man tar seg en dusj.

Når vannet har nådd ønsket temperatur, kuttes strålen og man kan stige inn i en varm dusj. Vannet starter du med en flerfunksjonsknapp. Etter endt dusj kan man sjekke statistikk via appen som varme på vannet, vannforbruk og tid brukt.

Livin – Shower har også støtte for Amazon Alexa og Google Home slik at du kan be din foretrukne stemmeassistent om å forberede morgendusjen.

Annonse
Vi tester smartkaffetrakteren Smarter Coffee.

Støtter Spotify

Av andre smarte funksjoner lover Livin støtter for strømmetjenester som Spotify og Apple Music, og musikken skal man kunne styre rett i dusjen. Dog er det verdt å merke seg at dusjen ikke har integrert høyttaler.

I tillegg har Livin – Shower forhåndsprogrammerte dusjprogrammer som ifølge selskapet er designet for ulike tider på døgnet. Blant annet et program som skal hjelpe brukeren med å våkne opp raskere.

Prisen for en smartdusj starter på 299 dollar, 2300 kroner, og hvis alt går etter planen lanseres den i høst. Som andre folkefinanseringsprogram kan det være lurt å undersøke kampanjen grundig før man eventuelt støtter det.

https://www.kickstarter.com/projects/livinlife/livin-shower-redesigned-in-a-smart-way

 

Kilde:
Kickstarter

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse