Elon Musk lovet, og ser ut til å levere.
Elon Musk lovet, og ser ut til å levere.

Her er Elon Musks flammekaster til 600 dollar

Elon Musk liker å love ting og det gjør han tydelig til gangs med selskapet The Boring Company.

Bestill flammekasteren – hvis du kan gjette passordet

Før jul lovet Musk at når The Boring Company har solgt 50 000 skyggeluer, vil selskapet selge en egen flammekaster. Etter å rundet 50 000 skyggeluer, meldte Tesla-sjefen at flammekasteren “kommer snart”.

En rekke Reddit-brukere oppdaget at lenken www.boringcompany.com/flamethrower plutselig var aktiv, men passordlåst. Noen gjettet passordet, “flame”, og da fikk man tilgang til produktsiden for “The Boring Company Flamethrower” som koster 600 dollar, 4600 kroner. Passordet er senere blitt endret.

“Avbildet over er prototypen. Produksjonsflammekasteren blir bedre”, står det i beskrivelsen.

Som nettstedet Teslarati påpeker, besøkte D.A. Wallach nylig The Boring Companys testtunnel ved hovedkvarteret til SpaceX og han la ut bilde av en fungerende versjon av flammekasterprototypen som trolig er et Airsoft-gevær som er modifisert til å skyte flammer, opplyser The Verge.

 

Kilder:
The Verge,
Teslarati