Tre massesøksmål mot Intel etter CPU-skandalen

Skandalen er såpass stor nå at man må spørre seg om dette kan påvirke Intel som selskap i vesentlig grad og endre det for alltid.
Skandalen er såpass stor nå at man må spørre seg om dette kan påvirke Intel som selskap i vesentlig grad og endre det for alltid.

Ikke la deg provosere av ingressen.

Ikke alle rammes likt, mange vil ikke merke noen

Vi er klar over at de aller fleste ikke vil merke større ytelsesendringer, men visse mellomklassesystemer vil trolig merke færre FPS i visse spill, mens proffer som er avhengig av mange kjappe diskoperasjoner, trolig vil erfare større ytelsesnedgraderinger.

Følg Intelgate:

Annonse

Intel holder seg unna ord som kan gi dem trøbbel

Uansett hvor mange prosent det er snakk om i dårligere ytelse, er dette en svært betent situasjon for Intel som ikke vil ta ordet “vi gjorde feil” i sin munn i frykt (teoretisk og praktisk opplevd ytelsesforringelse vil være vanskelig å fastslå i en rettssak fordi nesten alle har forskjellige maskin-oppsett) for å måtte innkalle hundrevis av millioner av CPU-er eller kompensere hver eneste Intel CPU-eier med x antall dollar.

For tidlig å konkludere

Hva som kommer til å skje i saken juridisk fremover er for tidlig å si, men det er et faktum at Intel, som Apple, nå har fått en rekke massesøksmål mot seg.

Apple leder foreløpig med minst 23 massesøksmål grunnet nedklokking av CPU grunnet eldre batterier uten å varsler brukeren, mens Intel må hilse på tre – foreløpig.

 

Kilde:
The Guardian

Annonse
Annonse