LG annonserer 4K-projektor i forkant av CES 2018.
LG annonserer 4K-projektor i forkant av CES 2018.

Annonse


Denne 4K-projektoren gir deg 150″-bilde i ethvert rom

Under CES 2018 skal LG vise frem selskapets første 4K-projektor. Nå har TV-produsenten trukket av sløret for den lille projektoren.

4K-projektor med HDR-støtte

LGs første 4K-projektor går under navnet HU80KA og har et portabelt design formet som en I slik at den kan stå på gulvet. Flere projektorer er avhengig av å festes i taket. Det er for øvrig mulig å feste HU80KA til taket.

“Tradisjonelt har projektorer som støtter 4K-bilder en tendens til å være tunge, kostbare og krevende å installere hjemme. LGs ingeniører og designere tok utfordringen med å redusere størrelsen på 4K UHD-projektoren uten å redusere bildekvaliteten, og kom opp med en førsteklasses enhet som er halvparten så stor som konkurrerende 4K-projektorer og samtidig mer lommebokvennlig”, skriver selskapet i en pressemelding. 

Projektoren kan vise et bilde på maksimalt 150 tommer. Den har også HDR-støtte og to innebygde høyttalere på 7 watt. Man kan også koble til eksterne høyttalere via optisk fiberkontakt, HDMI og Bluetooth. HU80KA kjører for øvrig smart-TV-grensesnittet webOS 3.5. I tillegg til å være LGs første 4K-projektor, er det også selskapets med lyssterke noensinne med 2500 lumen.

Annonse


LG avduket 88-tommer med 8K-oppløsning.

LG avslører ikke pris og tilgjengelig, noe som muligens blir avslørt under messen som sparkes i gang 9. januar.

 

Kilde:
Pressemelding