Derfor er iPhone X-skjermen bedre enn Note 8

Resultatene etter 510 timer. iPhone X er i midten og Note 8 nederst.
Resultatene etter 510 timer. iPhone X er i midten og Note 8 nederst.

Det er en kjent affære at OLED-paneler kan brenne inn bildet statisk i panelet om man har det samme bildet opp i veldig mange timer.

Note mot Galaxy og iPhone X

Men det er likevel forskjell på hvordan produsentene klarer å implementere panel-teknologien på best mulig måte, og siden Apple har vært på sidelinjen i mange år, har de nok lært mye av Samsung som produserer panelene for dem, etter Apples spesifikasjoner. Apple gjør nok også sin egen greie i iOS for å optimalisere levetiden.

Sør-Koreanske Cetizen har kjørt en ekstrem-test på 510 timer for å finne ut hvor lang tid det tar å brenne inn bildet på en iPhone X, Galaxy 7 Edge og Note 8.

Annonse

Etter 21 dager gikk det slik

Det var mulig, så vidt, å oppdage et innbrent bilde på iPhone X etter 17 timer, men merkverdig nok ble ikke dette verre ettersom timene gikk, og bildet som ble brent inn skal ha vært så svakt at det ikke var mulig å se under vanlig bruk.

Etter 62 timer var historien en annen: Det var lett å se det innbrente bildet på Note 8, men ikke mulig å se på iPhone X.

Men etter mer enn 21 dager testing gjorde faktisk Galaxy S7 Edge det svært bra, men iPhone X enda litt bedre, og Note 8 det dårligst. Alle mobilene har innbrent bilde etter så mange timer (510), men iPhone X har minst av det.

 

Kilder:
AppleInsider
Cetizen

Annonse
Annonse