iFixit gir Surface Laptop stryk.
iFixit gir Surface Laptop stryk.

Annonse


– Surface Laptop er et sammenlimt monster

Bloggen iFixit jobber med å demontere produkter blant annet for å sjekke hvor enkelt det er å reparere dem. Nå har reparatørene satt sammen en liste over 2017-produktene det er vanskeligst, eller umulig, å reparere. Dette er iFixits “Worst Devices of 2017”-listen.

Surface er verst av de verste

For å ta de verste enhetene først i det iFixit omtaler som “de verste av de verste” finner vi Microsoft Surface-trioen Laptop, Pro og Book 2. Laptop får regelrett stryk.

– Ingenting hadde forberedt oss på Surface Laptop. Et sammenlimt monster som vi bokstavelig talt måtte rive i stykker for å åpne opp. Ting ble ikke mye bedre så fort vi var inne, sier iFixit i videoen du kan se under.

PC-en fikk bloggens “Repairability Score” på 0 av 10 mulige poeng. Surface Pro og Book 2 var ifølge iFixit litt bedre, men ikke med særlig mye.

Annonse


Touch Bar-reaksjonene var ikke helt positive for Apple.

To Apple-produkter

Microsoft var ikke alene om å ha produkter på verstinglisten som også inkluderer to Apple-enheter: MacBook og iPad. Førstnevnte får kritikk for nærmest å være umulig å reparere da det meste av komponenter er loddet fast på hovedkortet.

I tillegg ender mobilfloppen Essential Phone opp på listen til iFixit.

De fleste brukere vil aldri åpne enhetene i det hele tatt, men dem som ønsker det vil møte på noen utfordringer i produktene som er nevnt over.

 

Kilde:
iFixit