Hopp til navigasjon Hopp til innhold
GPD Win 2 lanseres neste år, hvis alt går etter planen. (Ill.: GPD)

Dette er en spillbærbar i lommeformat

Spill: Kjører Windows 10 og koster 5000 kroner.

Er du ute etter en Windows 10-maskin av beskjeden størrelse og som er i stand til å spille for eksempel GTA V, kan det hende at GPD Win 2 vekker din interesse. Den leverer i hvert fall på størrelse.

Kjører GTA V

PC-en, som kan få plass i en bukselomme, drives av en Intel M3-7Y30-prossesor, 8 GB minne og har SSD-lagring på 128 GB. Skjermen er det Sharp som lager, den er på seks tommer, har en oppløsning på 1280 x 720 piksler og er for øvrig berøringsfølsom.

I tillegg har den egenskaper som to batterier på 4900 mAh – totalt 9800 mAh – USB-C 3.0, vanlig USB, micro-HDMI, microSD og lydutgang. GPD Win 2 har også integrerte høyttalere. Selskapet – som også har hatt suksess med Windows 10-maskinen GPD Pocket – lover seks timer med batteritid.

Prisen starter på 599 dollar, 5000 kroner, som blant annet er mye mer enn hybridfavoritten Nintendo Switch, men i tillegg kan du bruke GPD Win 2 til mer enn spilling.

Under kan du se PC-en kjøre GTA V.

GPD Win 2 blir tilgjengelig via folkefinansieringstjenesten Indiegogo 15. januar med planlagt lansering i august hvis alt går etter planen.

 

Kilde:
Neowin

Stikkord: gpd, pc, Spill