Elon Musk la tirsdag ut nummeret sitt til 16,7 millioner følgere.
Elon Musk la tirsdag ut nummeret sitt til 16,7 millioner følgere.

Annonse


Hvorfor vil Musk snakke med Doom-programmeringslegende John Carmack?

I en Twitter-melding som egentlig skulle til John Carmack, spillegende og nå teknisk sjef i Oculus, delte Elon Musk telefonnummeret sitt med 16,7 millioner følgere. Hva skal han snakke med Carmack om?

Mulig samarbeid?

“Har du mulighet til å snakke? Nummeret mitt er … “, skrev Musk til Oculus-sjefen tirsdag. Twitter-meldingen ble raskt slettet.

Dette satt i gang spekulasjonene om hvorfor Tesla-toppen er interessert i å snakke med en av lederne til Facebooks VR-satsing. Musk har mange jern i ilden foruten Tesla – han driver med romfart (SpaceX), kunstig intelligens (Neuralink) og borer tunneler (The Boring Company) – så det er ikke nødvendigvis elbil som er tema for den eventuelle samtalen.

I 2000 startet Carmack et eget romfartselskap, Armadillo Aerospace, som ble lagt i “dvalemodus” i 2013. Tidligere i år skrev Carmack på Twitter at det kan tenkes at Armadillo vender tilbake.

Annonse


– Har ingen planer om å forlate Facebook

En talsperson for Facebook sier overfor Bloomberg at Carmack ikke har noen planer om å forlate selskapet. Verken Tesla eller SpaceX har kommentert saken.

Bloomberg skriver at man blir møtt med en telefonsvarer hvis man ringer nummeret Musk la ut. Telefonsvareren spiller av en melding fra spillet “God of War”:

“By the Gods you’ve done it. Somehow you’ve found your way here to me. I offer you my congratulations and my respect.”

 

Kilde:
Bloomberg

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse