iTunes kommer til Microsoft Store, men det skjer ikke før 2018.
iTunes kommer til Microsoft Store, men det skjer ikke før 2018.

Annonse


Apple: – Vi trenger litt mer tid

Under Build-messen tidligere i år annonserte Microsoft den spennende nyheten om at iTunes er på vei til Microsoft Store på Windows 10. Opprinnelig var planen å lansere Apples underholdningsapp i år, men det kommer ikke til å skje.

Kommer ikke før 2018
Med få uker igjen av året bekrefter Apple at iTunes for Microsoft Store ikke blir ferdig før 2018 tikker inn.

“Vi jobber med Microsoft for å levere den fulle iTunes-opplevelsen til våre kunder og vi trenger litt mer tid for å gjøre det riktig”, bekrefter Apple overfor ZDNets Mary Jo Foley.

Blir identisk med originalen
Som Neowin skriver er iTunes-versjonen til Microsoft Store identisk med den man kan laste ned fra Apples nettsider. Den er konvertert via Desktop Bridge og det er ikke snakk om en UWP-app som vil fungere på Xbox One, Windows 10 Mobile og Windows Mixed Reality.

Annonse


Dermed er det i hovedsak Windows 10 S-brukere som må vente på Microsoft Store-versjonen. Windows 10 S kan kun installere apper fra den medfølgende appbutikken. Surface Laptop er en av PC-ene som leveres med den studentorienterte utgaven av Windows 10. Man kan for ordens skyld oppgradere fra Windows 10 S til Pro.

 

Kilder:
ZDNet,
Neowin

Annonse