Denne appen ble avvist da bittorrent ble nevnt i beskrivelsen.
Denne appen ble avvist da bittorrent ble nevnt i beskrivelsen.

Annonse


Google avviste app som brukte ordet “bittorrent”

Nettstedet TorrentFreak skriver at Google sa nei til en app i Play Store som inneholdt ordet “bittorrent” i beskrivelsen. Appen har ingenting med selskapet BitTorrent Inc. å gjøre.

Brukte bittorrent, ble avvist
Det var etter en oppdatering til appen at BiglyBT at utviklerne Bigly Software ble møtt med avslaget fra Google. Utviklerne ble møtt med følgende melding:

“Jeg har sjekket appen din og ble nødt til å avvise den fordi den bryter metadataretningslinjene våre. Appens fulle beskrivelse nevner andre merkevarer: Bittorrent.”

Overfor TorrentFreak sier Bigly Software at de var ganske overrasket over avslaget fra Google. Ettersom bittorrent er navnet på overføringsprotokollen appen deres bruker, trodde de ikke det skulle være et problem å nevne det ordet i beskrivelsen. Først trodde utviklerne at det var BitTorrent Inc. som hadde tatt kontakt med Google, men selskapet bekrefter overfor nettstedet at det ikke er involvert i saken.

Annonse


Endret beskrivelsen
Hendelsen beskrives som noe underlig ettersom det er flere apper i Play Store som bruker ordet “bittorrent”. Som TorrentFreak påpeker forsvant også uTorrent fra Play Store forrige måned, men det kun tok få dager før den var tilbake igjen.

For Bigly Softwares del ble appen godkjent da “bittorrent” ble fjernet i appbeskrivelsen og erstattet med kun “torrent”.

 

Kilde:
TorrentFreak

Annonse


Annonse


Annonse