En iPhone X-klone er på vei.
En iPhone X-klone er på vei.

Annonse


Sjekk denne iPhone X-kopien fra Kina

Det er ikke uvanlig at det fra Kina dukker opp rimelige kopier av populære produkter, og det er heller ikke så overraskende at en kopi av Apple iPhone X er på vei.

Kopierer også “leppa”
Android Headlines har kommet over bilder som viser at det kinesiske selskapet LEAGOO jobber med en smarttelefon som minner mistenkelig mye om iPhone X. Fronten er dekket av en stor skjerm som også har fått plass til “hakket øverst”, også kjent som leppa og busslomma. Rammene rundt skjermen er noe tykkere på S9.

På iPhone X har Apple plassert sensorer og kamera i området som deler skjermen i to øverst, det er ikke kjent om LEAGOO S9 vil ha liknende egenskaper. Ut ifra bildet å dømme ser området til å være tomt.

Leagoo S9 har en ting ikke iPhone X har: en fingersensor.
Leagoo S9 har en ting ikke iPhone X har: en fingersensor. (Ill.: Android Headlines)

Har fingersensor
Også på baksiden har S9 likheter med iPhone X. Spesielt det vertikale kameraoppsettet som Apple så langt kun har brukt i “tieren”. Det kinesiske selskapets kommende smarttelefonen kan, som du ser, skilte med en ting iPhone X ikke har. Nemlig en fingersensor.

Annonse


Nettstedet skriver at deres kilder ikke har avslørt noen detaljer rundt spesifikasjonene til iPhone X-kopien, men at den trolig vil plassere seg blant de rimeligere modellene i markedet.

Ville du valgt LEAGOO S9 eller Apple iPhone X?

 

Kilde:
Android Headlines