Sea of Thieves setter seil i mars.
Sea of Thieves setter seil i mars.

Annonse


Microsoft-eksklusive Sea of Thieves får lanseringsdato

Piratspillet Sea of Thieves skulle opprinnelig lanseres i år, men er blitt utsatt til 2018. Under The Game Awards i natt norsk tid ble lanseringsdatoen offentliggjort.

Setter seil i mars
Og det er ikke lenge vordende pirater må vente på å kaste seg ut i utvikler Rares spillverden med sjøslag og skattejakter. Under prisutdelingen slapp Microsoft en trailer av spillet som også avslørte at Sea of Thieves lanseres 20. mars.

Sea of Thieves er et piratspill som først og fremst verdsetter samarbeid. For eksempel har man en kaptein til å styre skuta, en til å tette hul i skroget og andre til å skyte kanoner mot fiender. Her spiller man i en “delt verden” der man titt og ofte vil møte på andre, menneskestyre spillere (og potensielle fiender), men også andre fiender.

Annonse


Kryssplattform
Spillet er en Xbox PlayAnywhere-tittel noe som innebærer at det lanseres både til Xbox One og Windows 10. Man kan kjøpe det på én plattform og spille det på begge. I tillegg til at fremdriften synkroniseres mellom PC og Xbox One, har Sea of Thieves også støtte for kryssplattform slik at PC- og konsollspillerne kan spille med og mot hverandre.

Har du en Xbox One X og har planer om å kjøpe Sea of Thieves, vil du nok sette pris på at spillet har ekte 4K-støtte som tilsvarer “Ultra” på PC.

Sea of Thieves lanseres 20. mars og kan forhåndsbestilles via Microsoft Store.

Har du planer å kjøpe Microsofts kommende piratspill?

 

Kilde:
Microsoft Studios