Game Troopers-sjefen er ikke fornøyd med Microsoft.
Game Troopers-sjefen er ikke fornøyd med Microsoft.

– Microsoft har gjort mye dårlig med Windows Phone

Microsoft har nærmest kastet inn håndkledet for Windows 10 Mobile. Spillutvikleren Game Troopers, som har sluppet en rekke spill for plattformen, mener Microsoft har gjort mye dårlig med Windows på mobilen.

Ikke fornøyd
Under et intervju med den spanske nettsiden OneWindows, sparer ikke Game Troppers-sjef Jesus Bosch på kruttet.

“Microsoft har gjort mye dårlig med Windows Phone. Både fra en utviklers ståsted og som forbruker”, sier han til nettstedet. Bosch mener at et av problemene har vært ofte bytte i plattform med store endringer som har gjort ting vanskelig for utviklere.

Han sier samtidig at Microsofts bekreftelse på at utvikling av Windows 10 Mobile ikke lenger er en prioritet for selskapet, kom godt på overtid.

“Jeg vil legge til at det var på tide at selskapet var litt modig og var ærlig med samfunnet”, forteller han til OneWindows og legger til at det er “bedre sent enn aldri”.

Spill blir fjernet
For fremtiden til Game Troppers og Windows er det klart at spillutvikleren fortsatt vil lansere spill til Windows på PC, men at utviklingen har stanset for Windows-telefonene. Flere av selskapets spill blir fjernet fra Windows 10 Mobile i løpet av de kommende månedene.

“Vi kommer også til å lage innhold for andre plattformer som VR, men for øyeblikket planlegger vi å entre Microsofts marked fordi vi ikke har noen andre distribusjonsplattformer for dette”, avslutter Bosch.

Er du enig i Game Troopers-sjefens uttalelser rundt Microsoft og Windows Phone?

 

Kilder:
MSPowerUser,
OneWindows