Nå kan Galaxy S8-brukere teste Android 8, men ikke norske.
Nå kan Galaxy S8-brukere teste Android 8, men ikke norske.

Samsung starter betatestingen av Android 8 på Galaxy S8

Android 8 ble lansert i sommer og spente brukere venter på når deres enhet vil oppdateres med den nyeste programvaren. Sony er som alltid tidlig ute, men hva med Samsung?

Betatesting i gang
Galaxy S8 og Note 8 ble begge lansert med Android 7, men nå nærmer det seg Oreo-lansering for førstnevnte. Samsung annonserer at Experience 9.0 er på vei til Galaxy S8 og S8+ og at oppdateringen bringer med seg Android 8 til telefonene. Selskapet nevner ikke Note 8 som ble lansert med Experience 8.5.

I annonseringen sier Samsung ingenting om hva som er nytt, men forteller at brukere nå kan registrere seg for å delta i betatestingen av Experience 9.0 til Galaxy S8. For å delta i betaen må man først laste ned Samsung+-appen fra Play Store og så trykke på en ny registreringsmeny i appen der man finner informasjon om Galaxy Beta Program.

Dessverre for norske Galaxy S8-brukere er betaprogrammet kun tilgjengelig i Storbritannia, Sør-Korea og USA. Den gode nyheten er vel at Android 8-oppdateringen ikke kan være mange månedene unna.

 

Kilde:
Samsung