Apples TV-app er nå på plass i Norge.
Apples TV-app er nå på plass i Norge.

Annonse


Apples TV-app er lansert i Norge

I fjor høst annonserte Apple en ny TV-app til Apple TV. Nå er den omsider tilgjengelig i Norge.

På plass i Norge
Appen fungerer som en samleplass for alle tjenestene dine og innholdet. Blant annet gir den oversikt over aktuelle TV-serier og filmer samt anbefalt innhold. På nå ser det ut som kun Viaplay og TV 2 Sumo er støttet i Norge. Innhold fra leverandører som Netflix og HBO Nordic dukker ikke opp i appen.

Gi gjerne lyd fra deg i kommentarfeltet om du kommer over flere støttede apper.

TV-appen synkroniseres mellom Apple-enhetene dine slik at du kan fortsette der du slapp når du bytter enhet.

Annonse


Apple TV-brukere blir møtt med denne meldingen som forteller at TV-appen er på plass.
Apple TV-brukere blir møtt med denne meldingen som forteller at TV-appen er på plass. (Ill.: Martin Kynningsrud Størbu)

Dette er noen av funksjonene til TV-appen (ekstern lenke):

  • Se nå: «Se nå» er stedet der seerne får oversikt over tilgjengelige programmer og filmer fra iTunes og andre apper. Fra «Se nå» kan brukerne gå til «Neste» eller «Anbefalt» for å velge noe å se på.
  • Neste: Brukerne kan se på programmene og filmene de allerede ser på, inkludert ting de nylig har kjøpt eller leid via iTunes – og alt listes opp i rekkefølgen de mest trolig vil se på dem i. Når de er ferdig med å se på en episode av en TV-serie, vises neste episode automatisk øverst i «Neste»-køen. Nye episoder vises også der etter hvert som de blir tilgjengelige. Brukerne kan når som helst be Siri om å fortsette avspillingen av en serie der de slapp.
  • Anbefalt: Brukerne kan velge blant et stort utvalg av populære programmer og filmer, inkludert samlinger som er håndplukket av Apple, samt egne kategorier for ulike sjangere som innhold for barn, sci-fi og komedier.
  • Bibliotek: Her kan brukerne få tilgang til hele samlingen med iTunes-filmer og TV-programmer som de har leid eller kjøpt via iTunes. 
  • Butikk: Hvis brukerne er på utkikk etter noe nytt å se på, kan de gå til Butikk-delen for å finne spennende innhold fra flere videotjenester, som de ikke har lastet ned ennå eller ikke abonnerer på, i tillegg til de nyeste utgivelsene på iTunes. 

 

Kilde:
Apple

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse