Hopp til navigasjon Hopp til innhold
iPhone X ble revet bort fra butikkhyllene. (Ill.: Apple)

Forsøker å selge svindyre «iPhone X» på Finn

Men nettstedet fjerner annonsene.

Et raskt søk etter «iPhone X» på Finn.no gir deg flere treff på Apples kommende smarttelefoner. Felles for samtlige som forsøker å selge mobilen er at annonsene ikke blir liggende lenge.

Svindyre iPhone X
Vi har sett annonser der iPhone X selges til 19 000 kroner og «høystbydende over 15 000 kroner». Ingen av disse annonsene er lenger aktive.

Overfor ITavisen bekrefter Kristine Eia Kirkholm, PR- og informasjonsansvarlig i Finn, at de fjerner annonsene.

«Det stemmer at vi har fjernet enkelte annonser for iPhone X. Produktet er foreløpig ikke tilgjengelig i butikk, og i henhold til annonsereglene våre tillater vi ikke  «generelle annonser for lagervarer og bestillingsvarer fra butikker og nettsteder», skriver hun i en e-post til ITavisen.

Bekrefter fjerning
Selv om iPhone X-annonser blir fjernet fra Finn.no nå, sier Eia Kirkholm at selgerne er velkomne til å legge ut nye annonser når smarttelefonen er tilgjengelig for salg. Det skjer førstkommende fredag.

«Så fort produktet er tilgjengelig i butikk vil vi selvfølgelig ta i mot annonser for produktet. Det er all grunn til å tro at det blir mange telefoner tilgjengelig på FINN i tiden fremover. Både iPhone X, men også andre modeller fra folk som ønsker å kvitte seg med den gamle», skriver Eia Kirkholm i e-posten.

Har du sett noen spesielle iPhone X-annonser på Finn.no?

Stikkord: iphone