Spesialutgaven Mate 10 Porsche Design.
Spesialutgaven Mate 10 Porsche Design.

Annonse


Se Huaweis lekre spesialutgave av Mate 10 Pro til 13 000 kroner

Under et arrangement i München i Tyskland i går viste Huawei frem den nye Mate 10-serien med smarttelefoner. Mest interessant for norske kunder er Mate 10 Pro som slippes her til lands.

Huawei + Porsche Design
I år som i fjor samarbeider Huawei med Porsche Design om en spesialutgave av Mate-mobilen. Mate 10 Porsche Design deler de samme spesifikasjonene som Mate 10 Pro, men kan også skilte med 6 GB minne og 256 GB lagring.

Også på designfronten er det likheter, men legg merke til “Porsche Design”-pryder plassen under skjermen på fremsiden, mens logoen er plassert kameraene og fingersensoren på baksiden. Spesialutgaven kommer i fargen Diamond Black noe som er eksklusivt for denne modellen.

I pakken følger det også med noen ekstra saker. Blant annet et smart læretui, to hurtigladere, USB-C- til 35mm lydutgang-adapter og ørepropper. Prisen for Mate 10 Porsche Design ligger på 1395 euro, det vil si 13 000 kroner med dagens kurs.

Annonse


https://youtube.com/watch?v=TKGqh3s0QPk

Vi kommer tilbake med en lyntitt på Huawei Mate 10 Pro om kort tid. Følg ITavisen på Instagram for å se bilder tatt med Mate 10 Pro.

 

Kilde:
Huawei

Annonse