Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Spesialutgaven Mate 10 Porsche Design. (Ill.: Huawei)

Se Huaweis lekre spesialutgave av Mate 10 Pro til 13 000 kroner

Nytt samarbeid med Porsche Design.

Under et arrangement i München i Tyskland i går viste Huawei frem den nye Mate 10-serien med smarttelefoner. Mest interessant for norske kunder er Mate 10 Pro som slippes her til lands.

Huawei + Porsche Design
I år som i fjor samarbeider Huawei med Porsche Design om en spesialutgave av Mate-mobilen. Mate 10 Porsche Design deler de samme spesifikasjonene som Mate 10 Pro, men kan også skilte med 6 GB minne og 256 GB lagring.

Også på designfronten er det likheter, men legg merke til «Porsche Design»-pryder plassen under skjermen på fremsiden, mens logoen er plassert kameraene og fingersensoren på baksiden. Spesialutgaven kommer i fargen Diamond Black noe som er eksklusivt for denne modellen.

I pakken følger det også med noen ekstra saker. Blant annet et smart læretui, to hurtigladere, USB-C- til 35mm lydutgang-adapter og ørepropper. Prisen for Mate 10 Porsche Design ligger på 1395 euro, det vil si 13 000 kroner med dagens kurs.

Vi kommer tilbake med en lyntitt på Huawei Mate 10 Pro om kort tid. Følg ITavisen på Instagram for å se bilder tatt med Mate 10 Pro.

 

Kilde:
Huawei

Stikkord: huawei, mate, Mobil