Canal Digital satser på Android TV.
Canal Digital satser på Android TV.

Annonse


Slutt på egen løsning – Canal Digital satser på Android

Når Canal Digital Satellitt bygger neste generasjons TV-opplevelse, er det ikke med selskapets egen og proprietære løsning.

Går for Android TV
TV-kjempen skriver i en pressemelding at de «utvikler et nytt TV univers bygget på Googles Android TV-plattform».

«Vi er begeistret for arbeidet med å skape neste generasjon av TV-opplevelser for våre kunder. Basert på Googles Android TV-plattform, vil kundene få en helt ny TVopplevelse med full integrasjon mellom live-tv, strømming og andre tjenester. Med denne plattformen møter vi våre kunders behov og deres TV-vaner som er i rask endring», sier Ragnar Kårhus, administrerende direktør i Canal Digital, i pressemeldingen.

Mener Googles plattform er fremtiden
Overfor E24 sier Tone Krohn Clausen, produkt- og digitalredaktør i Canal Digital Satellitt, at de satser fullt på Googles TV-plattform.

Annonse
– Vi tror det som skjedde i mobilverdenen, ved at man gikk fra at alle produsentene som Nokia og Ericsson, hadde egne operativsystemer, til felles løsninger, også vil skje i TV-verdenen. Vi ser at Googles store økosystem vil bli ledende, og dette toget vil vi være med på.

Hun legger til:

– Vi satser på Google-plattformen for å skape en løsning som er sømløs mellom direkte TV, «on demand» og til opptak.

Google får ikke innsyn i kundenes TV-vaner og brukerdata selv om systemet drives på deres plattform, opplyser Canal Digital overfør E24.

 

Kilde:
Pressemelding,
E24

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse