Bose QuietComfort 35 II med støtte for Google Assistant.
Bose QuietComfort 35 II med støtte for Google Assistant.

Annonse


Nå kommer Bose QuietComfort 35 II og nye plugger

Bose viser frem sine første, helt trådløse ørepropper, kalt SoundSport Free.

Helt trådløse
Proppene er beregnet til trening og er dermed vann- og svetteavstøtende. Bose sier at SoundSport Free inneholder en ny, egenutviklet antenne som sørger for stabil tilkobling mellom proppene.

Brukstiden per lading er på rundt fem timer og med det medfølgende ladeetuiet får man i tillegg to ladinger og rundt ti timer ekstra med musikklytting. De fungerer med enheter som er opptil ni meter unna.

En kjekk egenskap med øreproppene er at de inneholder en «finn meg»-funksjon slik at man via appen kan se hvor og når de sist var i bruk. SoundSport Free blir først tilgjengelig i svart og lanseres tidlig i oktober. Prisen ligger på 249,95 dollar, snaut 2000 kroner med dagens kurs.

Annonse
Bose SoundsSport er 100 prosent trådløse.
Bose SoundsSport er 100 prosent trådløse. (Ill.: Bose)
Den fargerike modellen slippes senere.
Den fargerike modellen slippes senere. (Ill.: Bose)

Nye hodetelefoner med Google Assistant
Samtidig annonserer også Bose en ny generasjonen med trådløse hodetelefoner med støykansellering. QC 35 II er navnet på de nye hodetelefonene som nå har støtte for Google Assistant som kan aktiveres via en dedikert knapp.

Hodetelefonene setter du opp som vanlig via Bluetooth og følger noen tilleggsinstruksjoner for å aktivere Google Assistant som fungerer både med Android (Marshmallow og nyere) og iPhone.

Bose Connect-appen oppdateres også med nye innstillinger slik at man kan justere støykanselleringen med høy, lav og av.

Så langt er Bose QC 35 II annonsert for Australia, Canada, Frankrike, Storbritannia, Tyskland og USA. Prisen ligger på 349,95 dollar, 2700 kroner med dagens kurs.

 

Kilde:
The Verge 1, 2

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse