Logitech har lansert tre nye produkter i dag.
Logitech har lansert tre nye produkter i dag.

Annonse


Logitech lanserer neste generasjons spill-mus

To nye produkter er avslørt fra Logitech.

Mus, tastatur og musmatte
Det er snakk om en trådløs spillmus med navnet G603 Lightspeed og Lightspeed 613, et trådløst og mekanisk spilltastatur.

En musmatte, G840 er også lansert, og er i XL-størrelse.

Musa har bruker Hero optisk sensor fra Logitech, mens Lightspeed er den trådløse teknologien.

Annonse
Artikkelen fortsetter under klippene.

Priser og lansering
“Logitech G603 Lightspeed trådløs spillmus og G613 Lightspeed trådløst spilltastatur er forventet å være tilgjengelige i utsalgssteder verden over i august 2017 for veiledende pris henholdsvis 840 kroner og 1 599 kroner.”

“Logitech G840 XL musematte er forventet å være tilgjengelige i utsalgssteder verden over i september 2017 for veiledende pris NOK 549,-. For mer informasjon, vennligst besøk våre nettsider, vår blog eller følg oss på Facebook.”

Om Hero-sensoren
“For å oppnå målet om å skape en trådløs spillmus med høy ytelse, som også inkluderer god batterikapasitet, måtte vi finne opp en ny sensor. HERO, som står for “High Efficiency Rated Optical” sensor, tilbyr neste-generasjons effektivitet, og utgjør den beste optiske sensoren noen gang designet for trådløs spilling.”

“HERO har presisjon og nøyaktighet på 12,000 DPI med ingen utjevning eller akselerering og er 10 ganger mer energieffektiv enn sensorene til tidligere generasjoner.”

Om musa
“Logitech G603 leverer en komplett trådløs opplevelse med en ytelse som tilfredsstiller selv de mest kravstore gamerne. Det er den første spillmusen med Logitech G sin HERO sensor som gir eksepsjonell nøyaktighet og presisjon.”

“Logitech G603 utnytter HERO sitt effektive potensiale og leverer over 500 timer med non-stop spilling på maks ytelse. Den bruker LIGHTSPEED trådløs teknologi for å levere trådløs ytelse i proffklassen og uslåelig pålitelighet som til og med overgår mange kablede spillmuser.”

Om tastaturet
“Utformet for en trådløs verden, har Logitech G613 LIGHTSPEED trådløs teknologi for en superrask rapporteringshastighet på 1 ms og Bluetooth for forbindelse med flere enheter. To stykk AA batterier gir opp til 18 måneder med spilling. Logitech G613 inneholder også seks programmerbare G-nøkler, som gir deg lett tilgang på  knapp-makroer og in-app kommandoer.”

“Den inneholder også Logitech G sine eksklusive Romer-G mekaniske brytere, som gir profesjonell ytelse med en utrolig følelse og varighet. Aktiveringen på 1.5mm er opp til 25 prosent kortere og raskere enn nærmeste konkurrent. Kombinert med en aktivering på 45 g, gir Romer-G brytere en nesten umiddelbar respons og reduserer utmattelse når du spiller lenge.”

 

Kilde:
Logitech pressemelding

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse