Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Fitbit omtaler sitt nye produkt som en smartklokke - den kan blant annet brukes til å betale. (Ill.: Fitbit)

Dette er Fitbits nye klokke

Lanserer også WiFi-vekt og treningsøreplugger.

Fitbit har tatt duken av tre nye produkter: Ionic, en treningsklokke med GPS, Aria 2 smartvekt med WiFi og Flyer, trådløse øreplugger selvsagt også designet for trening.

Fitbit Ionic
“Ionic bygger videre på Fitbits helse- og aktivitetsekspertise med en ny helsesensor, bransjeledende GPS-måling, dynamiske treningsøkter på enheten, forbedret pulsmåling og den er vanntett ned til 50 meter,” heter det i pressemeldingen.

Støtter også betaling:

“I tillegg kommer den med funksjoner som kontaktløs betaling, innebygget musikk, smarte varsler og et utvalg av populære apper og  forskjellige utseender på klokken som er tilgjengelig i Fitbit App Gallery. Ionic har også alle kjernefunksjonene som våre kunder elsker fra Fitbit som mer enn 4+ dagers batterilevetid, automatisk aktivitets- og søvnmåling og kompatibilitet på tvers av plattformene.

Ionic er tilgjengelig for forhåndssalg i dag på Fitbit.com og hos forhandlere i starten av oktober 2017, og Fitbit Ionic + Adidas Special Edition kommer i 2018. Fitbits App Software Development Kit (SDK) vil være åpent for utviklere i september 2017. ”

Nye øreplugger: Flyer
“Fitbit Flyer tåler svette og har tilpassbar passform for å kunne holde deg motivert gjennom selv de tøffeste treningsøktene. De er de første trådløse hodetelefonene som innlemmer banebrytende teknologi fra Waves MaxxAudio, der Flyer gir to lydprofiler slik at du kan tilpasse lytteropplevelsen.”

“Med sømløs tilkobling til Fitbits nye Fitbit Ionic-smartklokke kan du høre på favorittmusikken din, eller Audio Coaching sessions (gjennom den nye Fitbit Coach appen) uten å bruke telefonen din. Flyer er tilgjengelig for forhåndssalg i dag, og fåes i butikk fra oktober 2017.”

Ny vekt: Aria 2
Vekta er “redesignet for den beste nøyaktigheten og enkelt oppsett via smarttelefonens bluetooth-tilkobling som hjelper deg med å måle og forstå kroppssammensetningen din, inkludert vekt, fettprosent, lean body mass og BMI.

Ved å synkronisere dataene dine fra Aria 2 med Fitbit-appen, kan du se all statistikken din på et sted som gjør det lettere å spore fremdriften og få resultater.”

“Aria 2 er tilgjengelig for forhåndssalg i dag på Fitbit.com, og med tilgjengelighet fra høsten 2017.”

Tilgjengelighet
“Fitbit Ionic er tilgjengelig for forhåndssalg i dag på Fitbit.com og i utvalgte onlinekjeder fra i morgen. Ionic vil være i butikken fra starten av oktober 2017.”

Pris: 3499 kroner.

Egen treningshjelp
I tillegg har de lansert en “Fitbit Coach” en betal-tjeneste med “Audio Coaching sessions” og “Guided Health Programs som tilbyr dynamiske, personlige og målbaserte læreplaner for å drive frem positive helseutfall,” som selskapet forklarer i pressemeldingen.

Fitbit Coach.
Fitbit Coach. (Ill.: Fitbit)

 

 

Stikkord: fitbit, trening