Mass Effect Andromeda har fått blandet tilbakemelding.
Mass Effect Andromeda har fått blandet tilbakemelding.

Annonse


– Mass Effect fikk mer kritikk enn fortjent

Etter flere års pause ble et nytt spill i Mass Effect-universet lansert tidligere i år.

Svarer på kritikken
Under et intervju med GameReactor sier EA-sjef Patrick Söderlund at Andromeda kanskje fikk litt mer kritikk enn det spillet fortjener.

– Vanligvis gjør jeg ikke det her, men jeg føler at spillet har fått litt mer kritikk enn fortjent. Jeg syns faktisk det er et ganske bra spill. Ja, vi er nødt til å innrømme det faktum at det var ting som kunne bli gjort bedre, men som en helhet syns jeg personlig at spillet er verdt et kjøp, sier han til nettstedet.

Har fortsatt tro på serien
Kritikken dukket opp rett etter lansering etter rapporter om dårlige animasjoner og at historien ikke var like god som tidligere. BioWare har senere fikset animasjonene og andre feil, og utviklerne skal fortsette å levere nytt flerspillerinnhold til Andromeda. Énspillerutvidelser er derimot slutt på.

Annonse
På tross av problemene med Andromeda, har Söderlund fortsatt sterk tiltro til serien.

– Jeg har sett folk som sier «EA skal ikke lage et nytt Mass Effect». Hvorfor ikke? Det er et spektakulært univers, serien er elsket, den har en stor tilhengerskare og er et spill som har gjort mye for EA og BioWare, sier EA-toppen til GameReactor.

Forrige måned rapporterte Kotaku at EA og BioWare har ingen videre planer for Mass Effect med det første.

Hva syns du om Mass Effect Andromeda?

 

Kilde:
GameReactor

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse