Bixby er nå tilgjengelig i Norge.
Bixby er nå tilgjengelig i Norge.

Annonse


Endelig: Nå er Samsung Bixby på plass i Norge

Flere måneder etter at Galaxy S8 ble tilgjengelig for salg, har Samsung lansert den digitale stemmeassistenten globalt etter at den ble tilgjengelig i USA tidligere i sommer.

Tilgjengelig globalt
«Bixby bringer bedre smarttelefonproduktivitet og personalisering gjennom Quick Commands, dette er en funksjon som gjør det mulig å opprette tilpassede stemmekommandoer. For eksempel kan du bruke kommandoen ’good night’ som en snarvei for ’ikke forstyrr’-modusen, stille alarmen eller aktivere blålysfilter», sier Samsung i en pressemelding.

Merk at Bixby for øyeblikket kun forstår engelsk og koreansk.

Selskapet uttaler at Bixby også lærer over tid og er i stand til å forstå måten du snakker på og man skal kunne ta et bilde og si «send bildet som nettopp ble tatt til mor», og så skal assistenten forstå kommandoen og sende bildet til rett person.

Annonse
Les også: – Samsung jobber med Bixby-baserte øreplugger.

«Utvidelsen av Bixby-egenskaper er det første steget i en kontinuerlig utrulling av Bixby-funksjonalitet. I fremtiden er Bixby kraftig nok til å tilby mer intelligente og personlige interaksjoner og fungere sømløst på tvers av enheter», sier Samsung i pressemeldingen.

PS. For å aktivere Bixby på norske Galaxy S8-enheter kan du enten oppdatere appen eller trykke på Bixby-knappen og så skal oppdateringen komme automatisk.

Kommer du til å bruke Bixby på din Galaxy S8?

 

Kilde:
Samsung Mobile

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse