Nå kan du nyte en spoiler-fri hverdag på nettet - men vær forsiktig på Reddit.
Nå kan du nyte en spoiler-fri hverdag på nettet - men vær forsiktig på Reddit.

Annonse


Nå kan du blokkere Game of Thrones-spoilere på nettet

Game of Thrones er kanskje tidenes mest pouplære TV-serie, som vi blant annet ser i antallet ganger den har blitt piratkopiert.

Vanskelige mandager
Nye episoder av serien kommer natt til mandag, norsk tid – og ikke alle sitter oppe halve natten før en arbeidsdag for å få med seg de siste krumspringene fra serien.

Det kan gjøre spesielt mandag morgen til en særdeles belastende dag på nettet, der alle snakker om den siste episoden som om alle allerede hadde sett den – og deler ut spoilere i alle retninger.

Nå er imidlertid løsningen her, i form av en utvidelse til verdens mest brukte nettleser: Google Chrome.

Annonse
Sladder ut GoT-poster på populære nettsider
Utvidelsen skal «oppdage og sladde ut poster på Facebook, Reddit, Twitter og Google News som nevner Game of Thrones.” Den skal også virke på Feedly og Buzzfeed.

Slik ser den ut i praksis - med svære, svarte blokker der det ellers er GoT-innhold.
Slik ser den ut i praksis – med svære, svarte blokker der det ellers er GoT-innhold. (Ill.: Skjermdump)

GameofSpoils: Game of Thrones Spoiler Blocker blokkerer dessuten også ut mange andre Game of Thrones-relaterte ord, som «Winterfell» eller «Tagaryen.»

I tillegg kan du legge til egne ord og setninger som du ønsker å blokkere, men hvis du vet hva du skal blokkere er du kanskje klar over den biten fra før av?

Virker ikke like bra på Reddit
En kjapp test i morgentimene i dag avslører at utvidelsen faktisk virker på nettsider som Facebook og Google News, men resultatene var ikke like positive på Reddit – så du vil muligens kunne oppleve varierende resultater.

Utvidelsen finnes bare for Google Chrome enn så lenge. Du kan installere den her – og gjøre deg klar til trygge mandager på Internett.

Kilde
Tips

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse